Download Flash player

 

BTM T410 Knipautomaat

BTM T410 Knipautomaat

     
   
     
 

»

BTM T410 Knipautomaat

 
     
     
 

Doordat de BTM T410 ''open'' is geworden, worden de bladeren gelijkmatig over het bed verdeeld en hoeft er niet meer gestopt te worden om opgehoopt blad te verwijderen. De bediening is eenvoudig, de knipautomaat is aan twee zijden goed bereikbaar en er is een start / stop knop gemonteerd. De omkeerschakelaar en snelheidsregeling zijn goed zichtbaar boven op de knipper geplaatst.


Uniek is de gepatenteerde toegang van de acculade. Het accublok kan uit de knipper worden geschoven zonder de knipper te verplaatsen en / of te tillen onder het gaas.

Deze geavanceerde knipautomaat, voor knippen onder het gaas, heeft een aantal kenmerken die voor elke kweker van belang zijn. Deze eenvoudige en veilige manier van oogsten betekent 50% meer rendement en lage investeringskosten.

Handzaam
De zelfrijdende, compacte knipautomaat is handzaam en gemakkelijk te keren in het gewas. Door de voetvrijheid onder de automaat is het draaien van de rug overbodig, hetgeen betekent dat de lichamelijke belasting binnen de Arbo-wetgeving valt.

Stopinrichting
De automaat is uitgerust met een automatische afslag. Daardoor is het mogelijk de knipautomaat zelfstandig door het gewas te laten lopen. Een automatische stopinrichting zorgt ervoor dat de knipper wacht wanneer deze vol zit en doorgaat wanneer er takken zijn weggenomen.

Laag energieverbruik
De unit is voorzien van een start/stop schakelaar, een omkeerschakelaar en met een traploze snelheidsregeling. Door de uitgekiende aandrijving, een motor voor elke functie, is het energie verbruik zeer laag. In combinatie met de 31 Amp accu's levert dit een nog langere gebruikstijd op, dus minder accu’s wisselen.
Ter beveiliging van uw accupakket en voor behoud van de accuconditie is een "pieper" en een accuwachter ingebouwd om overbelasting te voorkomen. Indien de pieper in werking treedt,
moet de aangekoppelde accu opgeladen worden. De wisselbare accuhouder is voorzien van lekvrije accu's en is daardoor veilig in gebruik.

Verrijdbaar
Door een uniek systeem is de automaat met een handbeweging verrijdbaar op het pad en is de automaat verticaal te stallen.

In het kort hebben de knipautomaten de volgende eigenschappen
* Traploos regelbare snelheid
* Aangepast voor voetruimte bij volgepootte paadjes
* Automatische volloopafslag
* Instelbare snijdhoogte
* Akoestische “accu onderspanning” bewaking
* Accu/laadsysteem

 

 
     
     
 
 
 

NL UK

BTM Glasshouse Logistics | Standerdmolen 7 | 5571RN Bergeijk | T +31(0) 497 555 226 | E

BTM is onderdeel van: b&b Group