Download Flash player

 

BTM T600 Fust en emmer ontstapel- en vulmachine

BTM T600 Fust en emmer ontstapel- en vulmachine

     
   
     
 

»

Ontstapelen, kragen opzetten en vullen

»

BTM T203 Dozen ontstapel en overzet machine

»

BTM T590 Fusten vulmachine

»

BTM T600 Fust en emmer ontstapel- en vulmachine

»

BTM T610 Fust ontstapelaar en kragenopzetter

 
     
     
 

Deze PLC gestuurde machine wordt geheel ontworpen naar de wensen van de gebruiker. De mechanische geleidingen garanderen een hoge capaciteit. De T600 voldoet aan alle eisen gesteld door de Arbo-wet en verbetert de werkomstandigheden door de ideale werkhoogte. Steeds meer tuinders gaan dan ook over op het gebruik van deze machine. Met een geringe investering wordt aanzienlijke arbeidskosten bespaart; een must voor elke kweker.


Binnen het standaard pakket kunnen praktisch alle opstellingen gerealiseerd worden. Linksom, rechtsom, rechtdoor en diverse uitvoerhoogtes. De T600 is geschikt voor vele typen emmers en fusten, daar de klemplaat eenvoudig verwisselbaar is. Door de stevige constructie en compacte afmetingen is de T600 fust en emmer ontstapel- en vulmachine een stabiele opstelling, die in combinatie met de BTM bloemenverwerkingslijnen een optimale werkomgeving vormt.

Werking
De machine wordt gevoed door een aanvoerband op pallethoogte, waarop stapels emmers of fusten geplaatst kunnen worden. Deze worden door de PLC besturing automatisch ontstapeld en gevuld met de juiste hoeveelheid water en indien gewenst voedingsmiddel. Hierna wordt het fust of de emmer geplaatst op een afvoerbufferband op werkhoogte. Zo staat er altijd een emmer of fust klaar.

Flexibel
De klemplaten,die het fust aanpakken om te ontstapelen, zijn snel en eenvoudig wisselbaar. Zo is het mogelijk om binnen enkele minuten van veilingfust over te schakelen op ronde emmers. Deze klemplaten zijn beschikbaar voor alle gangbare maten veilingfusten en de meest gangbare emmerkraagdiameters. Voor optimale buffering kunt u ervoor kiezen om de machine te voorzien van rollenbanen, eventueel met bochten.

Capaciteit
De T600 emmer en fust ontstapel- en vulmachine heeft een capaciteit van 200 tot 250 emmers per uur, afhankelijk van de watertoevoer en gemiddelde vulhoeveelheid.

Besturing
De T600 wordt standaard met een Programmable Logic Control (PLC) uitgerust. De volledig PLC gestuurde machine is daardoor in staat automatisch de emmers te ontstapelen en te vullen.

Kragen opzetter
De T600 emmer en fust ontstapel- en vulmachine is ook beschikbaar in combinatie met een BTM T603 Kragen opzetmachine.

Opties
• Doseren door middel van bijmengen met doseerpomp, instelbare capaciteit 105 ml / minuut
• Doseren door middel van een Dosatron met een in 6 stappen instelbare mengverhouding
• Verlenging van de aan- en afvoer bufferband op klantspecificatie
• Snelle uitvoering voor kleine emmers

 Brochure T600 nederlands

 
     
     
 
 
 

NL UK

BTM Glasshouse Logistics | Standerdmolen 7 | 5571RN Bergeijk | T +31(0) 497 555 226 | E

BTM is onderdeel van: b&b Group