Download Flash player

 

BTM T512 Padunit onder de grond

BTM T512 Padunit onder de grond

     
   
     
 

»

Oogstsystemen

»

BTM T124 Transport en verwerkingsmachine op het pad

»

BTM T127 Verwerkings machine voor in de schuur

»

BTM T510 Padunit met transportband

»

BTM T512 Padunit onder de grond

»

BTM T514 Padunit boven de grond

»

BTM T522 Padunit dubbele uitvoering

»

BTM T7100 Verwerkingsmachine alstroemeria 's

 
     
     
 

Het voortdurend zoeken naar snellere en kwalitatief hoogwaardigere methoden voor transport en verwerking van snijbloemen heeft geleid tot de ontwikkeling van de unieke combinatie van de BTM T512 en T127 Oogst-, Transport- en verwerkingssysteem. Naast een aanzienlijke arbeidsbesparing staat dit systeem garant voor een hoge kwaliteit en een optimale uniformiteit van het product. Dankzij de universele uitvoering kan de machine worden toegepast op vrijwel alle snijbloementeelten (o.a. chrysanten, anjers, alstroemeria’s, bouvardia’s, fresia’s, irissen, lelies, trosrozen, tulpen, zomersnijbloemen, etc.).

Werking
Het systeem transporteert via de T512 padunit de bloemen vanaf de oogstplek naar de verwerkingsruimte. Dit transport gebeurt vrijwel geheel onder de grond. In de verwerkingsruimte wordt de T127 geplaatst.

De padunit wordt voor de te oogsten kap geplaatst. Een aanvoerband wordt met behulp van speciale haken in de te oogsten kap opgehangen aan de monorail verwarmingsbuizen. De bloemen worden geoogst in bossen. Deze bossen worden via de aanvoerband naar de T512 machine op het pad getransporteerd. Hierna worden de bossen automatisch middels een bochtband en een giekband via een ondergronds transportsysteem naar de verwerkingsruimte geleid, waar ze boven komen. In de verwerkingsruimte worden de bossen volautomatisch aangevoerd naar de T127 verwerkingsmachine en verder verwerkt (voor de werking: zie T127). Voor het afvoeren van afval dat tijdens de verwerking vrijkomt, kan gekozen worden voor een geheel geïntegreerd vuilafvoersysteem naar wens.


 Folder T512 Onder/bovengronds

 

 
     
     
 
 
 

NL UK

BTM Glasshouse Logistics | Standerdmolen 7 | 5571RN Bergeijk | T +31(0) 497 555 226 | E

BTM is onderdeel van: b&b Group