Download Flash player

 

BTM T7100 Verwerkingsmachine alstroemeria 's

BTM T7100 Verwerkingsmachine alstroemeria 's

     
   
     
 

»

Oogstsystemen

»

BTM T124 Transport en verwerkingsmachine op het pad

»

BTM T127 Verwerkings machine voor in de schuur

»

BTM T510 Padunit met transportband

»

BTM T512 Padunit onder de grond

»

BTM T514 Padunit boven de grond

»

BTM T522 Padunit dubbele uitvoering

»

BTM T7100 Verwerkingsmachine alstroemeria 's

 
     
     
 

 De T7100 is speciaal voor alstroemeria’s ontwikkeld, maar is uiteraard tevens geschikt voor andere bloemsoorten. De T7100 bestaat uit diverse componenten die modulair aan te passen zijn aan de gewenste situatie.

Werking
Het invoerstation beschikt over een dubbele opvoerunit, welke verplaatsbaar is op het pad. Transportbanden worden gemonteerd aan de palen langs het middenpad naar de verwerkingsruimte. Deze transportbanden worden bij voorkeur zo hoog mogelijk aan het dak van de kas bevestigd. De goten voor de electra worden afgeschermd door banden. Uiteraard wordt rekening gehouden met lichtinval. De transportbanden eindigen bij een stopband, vanwaar een grijper de bundels oppikt. De grijper is voorzien van een draaimodule, waardoor het mogelijk is de twee aanvoerstromen naar elke gewenste machine te brengen. De grijper legt de bundels op één van de bufferplaatsen of één van de vier aflegbanden. De aflegbanden zorgen voor de aanvoer naar de inlegplaatsen. De besturing gebeurt door middel van een keuzepaneel, waar de te volgen route van de bundels wordt bepaald.

Hoeveelheden in cijfers en tijd
De aanvoercapaciteit bedraagt gemiddeld 80 bundels per uur, waarvan een bundel uit circa 100 tot 150 stelen bestaat. De bundels hebben een maximaal gewicht van 15 kg. De gemiddelde tijd om een bundel te bewerken is circa 20 seconden, inclusief bufferhandeling. De buffervoorziening heeft plaats voor 40 bundels, waardoor het mogelijk is om 30 minuten te kunnen door lopen in bijvoorbeeld de pauze. Bij het niet tijdig afvoeren, loopt de buffer vol en wordt de aanvoer uit de kas gestopt.

 

 
     
     
 
 
 

NL UK

BTM Glasshouse Logistics | Standerdmolen 7 | 5571RN Bergeijk | T +31(0) 497 555 226 | E

BTM is onderdeel van: b&b Group