Download Flash player

 

Producten

Producten

     
 
 
   
     
 

Techniek
De machines van BTM hebben een knap staaltje techniek in huis, ontwikkeld en samengesteld door de professionals van BTM naar wens van de klant. Dagelijks worden de nieuwste technieken bestudeerd, uitvoerig getest en toegepast op de machines. Deze manier van werken resulteert in de bouw van de meest geavanceerde installaties met uitstekende prestaties en hoge betrouwbaarheid.

Doorontwikkeling
Met name de chrysanten- en lelieoogstmachines de T124, de T127 met de T512 padunit en de T4100 Uniflor bosmachine, zijn uitstekende voorbeelden van doorontwikkelde machines. Toegerust met PLC programma's, garanderen deze machines een hoge productiviteit, hoge betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten. Daarnaast is de T4100 Uniflor geheel opgebouwd uit modules. De klant bepaald de samenstelling van de machine.

Hightech in T8000
In 2002 is de T8000 geïntroduceerd. Een sorteersysteem, waarbij de takken -die één voor één worden ingelegd- op klasse worden gesorteerd middels een cameravisionsysteem en vervolgens gebundeld en afgewerkt worden. Er draaien inmiddels vele T8000 machines in Nederland. De T8000 heeft zich goed bewezen bij het verwerken van Trosrozen, Alstroemeria's, Statice en Curcuma's.

Tuinbouw
BTM ontwikkelt ook systemen voor andere tuinbouwproducten, zoals sla oogstbanden, tomaten en paprika oogst- en buffer systemen, diverse vuilafvoersystemen en overige interne transportsystemen.

BTM heeft een zeer uitgebreid assortiment. In het overzicht kunt u een keuze maken uit onze type machines, om kennis te maken met deze producten. Uiteraard kunt u altijd met BTM contact opnemen voor uitgebreide informatie. BTM staat voor u klaar!

» Verwerkingslijnen
» Oogstsystemen
» Sorteersystemen
» Paprikasystemen
» Ontstapelen
» Afvalverwerking
» Knippers
» Diverse accessoires

 
     
     
 

 
 

NL UK

BTM Glasshouse Logistics | Standerdmolen 7 | 5571RN Bergeijk | T +31(0) 497 555 226 | E

BTM is onderdeel van: b&b Group