Download Flash player

 

Speciale Projecten

Speciale Projecten

     
   
   
     
 

BTM heeft reeds diverse gespecialiseerde interne transportsystemen geleverd, bij o.a:
 
Vruchtendrank / frisdrank fabrikant
Döhler Holland B.V. in Oosterhout telt ruim 250 medewerkers en is onderdeel van de Döhler Groep, een internationaal concern met ruim 2.000 medewerkers. BTM heeft hier een transportsysteem geplaatst voor afvoer van deksels van de sapcontainers.

Tennisbanen
Bij een tenniscentrum in Valkenswaard heeft BTM een tennisballen sorteermachine gemaakt.

Vrachtwagen fabriek
Bij een grote vrachtwagen fabrikant in het zuiden van het land heeft BTM speciale transportbanden gemaakt voor het verwerken van schroot.

Drukkerijen
Bij een drukkerij in Eindhoven heeft BTM o.a. transportbanden geleverd.

Boekbinderij
Bij een boekbinderij in Eindhoven heeft BTM o.a. transportbanden geleverd.

Snoepfabrieken
Smith's Chewing Sweets Maatschappij B.V. in Weert onderdeel van Perfetti / Van Melle (Breda). Smith's produceert snoepjes, met name kauwbonbons. BTM heeft hier diverse rollerbanen en transport banen geleverd

Bakkerij
Kamps Nederland is een grootschalige bakkerijorganisatie met productielocaties door het hele land. Omdat Kamps Nederland onderdeel uitmaakt van de Italiaanse Barilla Groep, beschikken zij over een grote variatie aan Duitse, Franse en Italiaanse broodspecialiteiten. Hiermee kan Kamps Nederland inspelen op de groeiende vraag naar originele, buitenlandse broodspecialiteiten. BTM heeft hier rollerbanen geleverd.

Veilingen
Bij de veilingen in Veldhoven en Mierlo heeft BTM o.a. afvalverwerkingsystemen, asperge snijmachines en sorteerbanden geleverd.

Bij een bedrijf op de veiling in Rijnsburg heeft BTM een compleet dozentransportsysteem geleverd, inclusief rollenbaan, liften, invoerbanen, dalende banden en een dozen afschuiver.

 
     
     
 

 
 

NL UK

BTM Glasshouse Logistics | Standerdmolen 7 | 5571RN Bergeijk | T +31(0) 497 555 226 | E

BTM is onderdeel van: b&b Group