Download Flash player

 

BTM T3100 Combiflor

BTM T3100 Combiflor

     
   
     
 

»

»

BTM T 5000 groente en/of kruiden verwerkingslijn

»

Bosmachines algemeen

»

BTM T1100 en T2100 Millennia II

»

BTM T3100 Combiflor

»

BTM T4100 Uniflor

 
     
     
 

De BTM T3100 Combiflor is speciaal ontwikkeld en geconstrueerd voor het verwerken van ronde boeketten in de meeste voorkomende variaties. De T3100 Combiflor is opgebouwd uit modules, waardoor de Combiflor eenvoudig aangepast kan worden aan de specifieke bedrijfsomstandigheden. Deze machine is uiterst duurzaam en flexibel, bij uitstek geschikt voor boekettenmakers.

Boshouder band
De voorgevormde boshouders zijn voor algemene en specifieke toepassingen verkrijgbaar. Hier kunt u denken aan specifieke boshouders voor handgestoken boeketten van ca. 25 takken of voor bossen (export)rozen of voor taps gevormde monoboeketten. Deze houders kunnen ook gemengd gebruikt worden. Hierdoor wordt een optimale flexibiliteit verkregen. De snelheid van de lijn is variabel in te stellen tussen 750 en 3.000 bossen per uur, mede afhankelijk van de soort boshouders die gebruikt worden.

Frame modules
Een standaard machine heeft een bandbreedte van 60 of 90 centimeter en een lengte van 7 meter (exclusief bufferband) en bestaat uit 2 oplegplaatsen met vervolgens een verwerkingskast met ontblader- en afkortunit, één of twee binders met daarachter een verend opvangdoek en/of een bufferband.

Het opleggedeelte van deze machine kan verlengd worden met framemodules van 1,5 of 3 meter, zodat er meerdere mensen aan de machine kunnen werken. Optioneel kan ervoor gekozen worden de machine na de verwerkingskast te verlengen, om een inhoesgedeelte te creëren met op het einde een binder zodat over de hoes gebonden kan worden.

 Folder T3100 Combiflor

 
     
     
 
 
 

NL UK

BTM Glasshouse Logistics | Standerdmolen 7 | 5571RN Bergeijk | T +31(0) 497 555 226 | E

BTM is onderdeel van: b&b Group